Start In English Sidkarta e-post Jag heter Duckling's Yellow Bird Jag heter Duckling's JR Just In Case Om oss Kontakt Hundarna Valpar Galleri Länkar Här bor vi!

Visst är jag söt..Duckling's YogaDuckling's JR Just Bossa BeatJag är ingen stor uppfödare, jag planerar endast en eller två kullar om året, i första hand för att få ytterligare en generation i kenneln. Är du intresserad av en JRT från mig, vill jag att valpköpet ska vara väl planerat och att du förstår vad det innebär att fostra och ta hand om en hund. Maila och berätta litet om dig själv, vill du komma på besök, ring först så bestämmer vi en dag som passar.

Mina JRT härstammar från Australien, välkända för sitt trevliga temperament och goda utseende. Min målsättning har alltid varit att föda upp friska och sunda hundar som följer min tolkning av rasstandarden och som är till glädje för sin ägare. Mina avelshundar hälsoundersöks varje år.

Att läsa och tolka gamla stamtavlor är spännande och varje kull är noga genomtänkt med tanke på förfäder många generationer tillbaka. Här har jag mycket glädje av mina uppfödarkontakter i Australien.
Jag tycker också att det är viktigt att ha en vädertålig och lättskött päls på mina JRT. Jag är själv inte road av att trimma, därför försöker jag med varje parning att få fram så lättskötta pälsar som möjligt, även om valpen blir strävhårig.


CH Jackandfish Annoying Orange och Duckling's JR Just Kaitlin har valpar, information och bilder här.

Under våren 2019 kommer CH Jackandfish Annoying Orange ha en kull valpar med Goldsand's Billie The Bean. Mer information här.

Duckling's JR AbbieNär vi har valpar tar vi emot besök efter att valparna fyllt fyra veckor, sedan är man välkommen varje vecka. Jag vill gärna hjälpa till att fördela valparna och det sker inte innan kullen är mellan fem till sex veckor. Ingen valp får åka härifrån före nio veckor gammal och jag har gärna valpen kvar några veckor extra om det passar bättre.

Läs här vad som följer med valpen...

Är man osäker på vilken ras man ska välja, är det utmärkt att läsa rasstandarden, som beskriver rasen till utseende och temperament. Under Hundarna finns länk till rasstandarden för både Labrador retriever och Jack Russell terrier.
Är du intresserad av någon annan ras, har de flesta rasklubbar sin rasstandard tillgänglig på sina hemsidor, annars går den att få från Svenska Kennelklubben.

JR A-kullen 2004 JR Just B-kullen 2007 JR Just C-kullen 2008
JR Just D-kullen 2008 JR Just E-kullen 2010 JR Just F-kullen 2010
JR Just G-kullen 2010 JR Just H-kullen 2011 JR Just I-kullen 2011
JR Just J-kullen 2011 JR Just K-kullen 2012 JR Just L-kullen 2012
JR Just M-kullen 2013 JR Just N-kullen 2014 JR Just O-kullen 2014
JR Just P-kullen 2015 JR Just Q-kullen 2016 JR Just R-kullen 2017
JR Just S-kullen 2018 JR Just T-kullen 2018   

Duckling's JR Just Trick Or Treat

Duckling's JR Just Q-kull

Duckling's JR Just N-kull

Duckling's JR Just M-kull

Duckling's JR Just K-kull

Duckling's JR Just H-kull

Duckling's JR Just G-kull

Duckling's JR Just E-kull

Dexter - Didrix

Duckling's JR Just C-kull

Duckling's JR Just D-kull

En pojke Felix och hans hund Nigel.

Duckling's JR Just B-kull

MacBraedly Kid Galahad

Jarnee/JR Just Jillaroo

Limelights Pixie

Duckling's JR A-kull

Duckling's Inky

Duckling's Jetbird

Duckling's K-kull

Proud Kajsa Varg
Top
Uppdaterad 2018-11-27
© Christina Areskough | info@ducklings.se